Naisten voittoputki jatkuu!

Viime sunnuntaina naiset pelasivat Suomensarjan kärkikamppailun Rauman Feraa vastaan. Ottelussa kohtasivat sarjan kärkijoukkueet, Pöytyä ei ollut hävinnyt yhtään ottelua ja sarjakakkonen Rauman koki ainoan tappion kevätkierroksella juuri Pöytyälle 1-2 numeroin.

24.7. Pöytyä – Rauma  2 - 0 (4 - 1, 6 - 4)

Avausjakso ratkesi kolmannessa vuoroparissa kun Pöytyän johtaessa 2-1 Katri Koivunen löi pallon läpi kakkosjatkeelta ja kiersi kunnarin. Kun edellä Kaisa Pauna toi juoksun oli tilanne jo 4-1 eikä Rauma enää onnistunut kavennuksessa.

Toisella jaksolla kotijoukkue sai lentävän lähdön kun Pöytyän hienosti pelannut lukkari Essi Ilmanen puhkaisi takakentän kunnarin ja kahden tavallisen juoksun arvoisesti heti ensimäisessä vuoroparissa. Pöytyän ulkopeli oli koko ottelun todella vahvaa ja Raumalla oli vaikeuksia tilanteen rakentelussa. Viimeiseen vuoropariin mentiin Pöytyän 6-2 johdossa, Fera onnistui vielä kokeneen Tina Andreasenin johdolla kaventamaan kahdella juoksulla mutta lopulta jakso päättyi 6-4 ja koko ottelu näin 2-0 Pöytyälle.

Voitto oli jo 12 perättäinen ja Pöytyän naiset ovat pelanneet koko kauden ilman tappioita!

Runkosarjassa on jäljellä on vielä kotipeli Kumilassa la 6.8. kello 11.00, vastassa tuolloin Ruoveden Pirkat ja sarjan päättää vieraspeli Turussa sunnuntaina 7.8. kello 13.00.

Naisten Suomensarjan pudotuspelit alkavat viikonloppuna 13.-14.8. jolloin pelataan sekä lauantaina että sunnuntaina. Pöytyä on varmuudella mukana näissä peleissä. Tarkempi otteluohjelma varmistuu kun runkosarja on pelattu loppuun.