Omat pojat jatkavat, 2 Suomen mestaria mukaan rinkiin!

Kuva: Juha Tamminen

Pöytyän miesten ykköspesisjoukkueen omat runkopelaajat jatkavat myös kaudella 2017. Kokemusta ja johtajuutta joukkueeseen tuo Tahkon vuoden 2007 Suomen mestari Tero Lepola, jonka pelaaminen varmistui kun mies sai työasiansa järjestymään pesäpallolle otollisesti. Toinen uusi pelaaja harjoitusryhmässä on Loimaalta tuleva vuonna 2000 syntynyt C-poikien Suomen mestari Joona Iivonen. Joona on tulevaisuuden huippulukkari ja pelaa tulevalla kaudella ainakin B-pojissa ja Loimaan Suomensarjassa, jotta nuorelle miehelle saadaan tarpeeksi pelejä.

Omista kasvateista Pöytyällä jatkavat jo aikaisemmin sopimuksen tehneiden lisäksi Arttu Kaurila, Tapio Mäkipää ja Joona Salmi. Loimaan miehistä Sebastian Jaakkola jatkaa myös Pöytyällä. Polveaan kuntouttava Erno Painilainen on Pöytyän mies mikäli toipuu pelikuntoon.

Viime kauden rosterista poissa ovat ykköspesistasolla lopettaneet Joni Kalttonen, Aleksi Mäkelä ja Jyrki Pellonperä sekä opiskeluihinsa keskittyvä Heikki Rantanen.

Neuvotteluja käydään vielä muutamien pelaajien kanssa, tavoitteena on saada kokoon 14-15 pelaajan harjoitusryhmä ennen 15.10. tapahtuvaa harjoituskauden virallista käynnistystä. Valmennusvastuun ottaa Pertti ”Pepe” Laakso ja ykköspelinjohtajana jatkaa J-P Niittymäki.

Hyvin toimiva yhteistyö Hyvinkään Tahkon kanssa jatkuu myös kaudella 2017, joten Pöytyällä tullaan kesällä näkemään jälleen myös Tahkon nuoria tähtipelaajia.

Pöytyän sopimustilanne 1.10.2016:

Iivonen Joona (s. -00)
Jaakkola Marlo (-86)
Jaakkola Sebastian (-87)
Julin Niko (-92)
Kaurila Arttu (-94)
Lepola Tero (-79)
Mäkipää Tapio (-93)
Pauna Mikko (-93)
Rasilainen Heikki (-97)
Riikonen Miikka (-93)
Salmi Joona (-93) 

Valmennus: Pertti Laakso
Pelinjohtaja: Jussi-Pekka Niittymäki
Huoltaja: Teemu Aro