Pesäpallo tarvitsee nyt tukeasi!

Näinä aikoina urheiluseurat tarvitsevat apuasi! Korona-pandemian vaikutukset ovat suuret kaikille, eikä Pöytyän Urheilijoiden pesäpallojaosto ole poikkeus. Jaostomme työllistää yhden päätoimisen työntekijän sekä monia vapaaehtoisia toimijoita. Näiden lisäksi hallinnolliset kulut pyörivät  vaikeista ajoista riippumatta, vaikka aktiivinen urheilutoiminta on tauolla. 

Työskentelemme aktiivisesti tästä huolimatta tarjotaksemme lapsille ja nuorille sekä aikuisille omatoimista harjoittelua sekä mahdollisuuksia kehittyä ja liikkua. Samalla suunnitellaan tulevaa kautta. Pesäpallokauden avauksen siirtyminen vähintään kesäkuulle ja naisten ykköspesiksen kotipelien vähentyminen aiheuttaa merkittävän loven seuran tuloihin. 

Nyt juuri sinulla on mahdollisuus tukea seuraamme pienillä teoilla, joilla on suuri vaikutus. Näillä pienillä teoilla sinulla on mahdollisuus tukea lasten ja nuorten liikkumista tai vaikkapa naisten nousua Superpesikseen! 

Voit antaa tukesi Pöytyän pesäpallolle hankkimalla kuvassa näkyvällä Jokeri 13 –logolla varustetun uniikin kannatuspaidan tukihintaan 35 € / kpl. T-paita on väriltään musta ja sitä on saatavana unisex-kokoina S-XXL. Julkaisemme kuvan paidasta heti kun malli saadaan toimittajalta.

Paidoista saadut tulot käytetään jaoston toiminnan ylläpitämiseen. Kaikkien julkaisuluvan antaneiden kannattajien nimet julkaistaan seuran nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavilla. Tilaukset olli-pekka.pauna@edimaster.fi tai 040 5013 648 (myös WhatsApp). Ilmoita yhteystietosi, kokosi (S, M, L, XL tai XXL) ja haluatko nimesi julkaistavan. Maksu  korttimaksuna noudettaessa tai jaoston tilille, ohjeet maksuun ja turvalliseen toimitukseen saat tilauksen yhteydessä.

Olemme myös vastavuoroisesti valmiina tarjoamaan apua paikallisesti esim. ikäihmisten tai muiden riskiryhmään kuuluvien kauppakäyntien ja muiden pakollisten toimenpiteiden järjestämiseksi. Avun pyyntöjä koordinoi Olli-Pekka Pauna (p. 040 5013 648 tai olli-pekka.pauna@edimaster.fi ).

Kaikki teot ovat meille suuria ja mahdollistavat seuran toiminnan jatkumisen vaikeasta tilanteesta huolimatta. Seuramme kaikki pelaajat ja toimijat ovat erittäin kiitollisia kaikesta mahdollisesta tuesta. Muistakaa noudattaa THL:n ja viranomaisten ohjeita ja pitäkää pää pystyssä. Yhdessä selviämme tästäkin vaikeasta tilanteesta!

PöU pesis
johtokunta