Pesäpalloliitto siirtyy Suomisportiin - rekisteröintiohjeet

Arvoisa jäsen/alaikäisen huoltaja


Suomen Pesäpalloliitto on ottanut käyttöön Suomisport Liittopalvelun lisenssien, passien ja tuomarikorttien myymiseen sekä tapahtumien ja koulutusten ilmoittautumisen ja maksamisen alustaksi.
Tulevalla kaudella 2021-2022 pesäpallon lisenssit ja passit ostetaan Suomisportin kautta. Myös tapahtumiin ja koulutuksiin ilmoittaudutaan Suomisportissa.
Kaikkien Suomisportin käyttäjien tulee rekisteröityä Suomisportiin (eli kaikki henkilöt, jotka tekevät maksuja ja henkilöt, joille jotain ostetaan Suomisportissa). Rekisteröitymällä henkilö saa oman henkilökohtaisen sporttitilin ja Sportti-ID:n. Näin seuran jäsenet ja alaikäisten jäsenien huoltajat pääsevät itse hallinnoimaan omia sekä huollettavan henkilötietoja ja pitämään tiedot ajan tasalla.
Yli 18-vuotiaat voivat rekisteröityä Suomisportiin yksin. Alaikäisten kohdalla huoltaja rekisteröityy ensin ja liittää sen jälkeen huollettavan profiilinsa alle. Molemmille tulee oma henkilökohtainen Sportti-ID. Huollettava tulee liittää huoltajan profiiliin, koska alaikäinen ei voi ostaa vakuutusta Suomisport-järjestelmässä. Tilin luomisen tai lapsen profiilin linkittämisen ongelmatilanteissa ole yhteydessä suomisport@asiakaspalvelu.fi.
Tilin voi luoda osoitteessa www.suomisport.fi kohdasta Kirjaudu.
Tästä voit katsoa ohjevideon sporttitilin luomiseen: