PöU pesäpallolle uusi merkittävä yhteistyökumppani!

Pöytyän urheilijat / Pesäpallo ja Exoteriko Oy ovat solmineet erittäin merkittävän yhteistyösopimuksen kaudelle 2015. Tällä sopimuksella Exoteriko nousee Pöytyän pesäpallon yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi.

Pöytyän Riihikoskella pääkonttoria pitävän yhtiön omistajat Leena ja Jorma Salminen ovat seuranneet jo pitkään pöytyäläisen pesäpallon edesottamuksia. ”Nyt on meidän aika hypätä mukaan ja antaa tukemme paikalliselle lajille” toteaa Leena Salminen.

Exoteriko Oy pähkinänkuoressa:

Exoteriko Oy on vuonna 1994 perustettu, julkisivukorjauksiin erikoistunut rakennusliike. Toimialueemme on koko Suomi, asiakkainamme pääasiassa taloyhtiöt ja rakennusliikkeet.  Johtotehtävissä työskentelee kymmenisen henkeä ja työmailla sesonkiaikoihin lähes 100 julkisivutöiden ammattilaista.

Olemme toimineet yli 15 vuoden ajan ja kantaneet vastuumme niin asiakkaitamme kuin yhteiskuntaa kohtaan. Siksi uskallamme tarjota asiakkaillemme enemmän turvaa kuin monet kilpailijamme.

Hallitsemme suuremmat kokonaisuudet pääurakoitsijatehtävineen. Toimitamme asiakkaan toiveiden mukaisesti ratkaisutvaativimmissakin korjauskohteissa, alihankkijoina käytämme tunnettuja paikallisia erikoisliikkeitä. Toimimme myös vastuullisesti osana isompaa ratkaisua esim. aliurakoitsijana.

Lisää Exoteriko Oy:stä: www.exoteriko.fi  


Kuvassa Exoterikon Leena Salminen ja PöU:n Pasi Tuomisto