Pöytyälle huippuluokan valmennustiimi!

Naisten Superpesisjoukkueen kokoaminen on edennyt hienosti ja nyt myös pelinjohto ja valmennus on saatu huippukuntoon.

Ensi kaudella 1. pelinjohtajana toimii Riihimäkeläinen kokenut pitkän linjan pesäpallomies Mika Lehto. Mika toimi kuluneella kaudella Janakkalan Janan naisten ykköspesisjoukkueen pelinjohtajana. Kaudella 2021 hän oli Hyvinkään Tahkon Leidien pelinjohtajana johdattamassa Leidit Superpesiksessä sijalle 6.

Kakkospelinjohtaja tule Pöytyältä,  pitkän peliuran jälkeen jo kuluneella kaudella mukana ollut Arto Pasuri ottaa tämän tehtävän vastaan.

Valmennustiimiin on saatu mukaan todellisia alan huippunimiä:

Emma Körkkö: Emma on valittu kolmesti vuoden naispesäpalloilijaksi ja hän voittanut lajin historiassa eniten kanssapelaajien äänestämiä palkintoja - viisi kertaa parhaana ulkopelaajana ja kaksi kertaa parhaana sisäpelaajana. Emman kommentit: ”Olen tosi innoissani liittymässä valmennustiimiin! Mukava palata kotiseudulle Varsinais-Suomeen ja siksi haluan lähteä kehittämään toimintaa sekä jakamaan omaa tietotaitoani eteenpäin”

Marko Lomppi: Marko on tehnyt pitkän pesisuran Rauman Ferassa  mm. juniorivalmennuspäälikkönä ja pelinjohtajana. Taskusta löytyy myös B-tyttöjen Suomenmestaruus vuodelta 2019. Markon fiilikset: ”Avoimin mielin lähden mukaan. On hienoa päästä näin loistavan ja motivoituneen porukan kanssa miettimään pesäpalloa monesta näkökulmasta.”

Joukkueenjohtajana jatkaa Johanna Ilmanen ja huoltajan pesti on vielä auki.