Tuomas Sallinen Pöytyän valmennustiimiin!

Lentopallomaajoukkueen fysiikkavalmentaja Tuomas Sallinen on Pöytyän pesäpalloilijoiden uusi valmentaja!

TOTTA SE ON. Tämä samainen mies luotsasi Suomen Miesten Lentopallomaajoukkueen uskomattomiin suorituksiin tänä syksynä Puolan MM-kisoissa.

Tuomas ottaa vastuun Ykkössarjajoukkueen fysiikkaharjoituksista niin ohjelmien teon/päivittämisen, harjoittelun suunnittelun, niihin osallistumisen kuin konsultoinninkin osalta.

”Tämä ei kuitenkaan ole ainoastaan ykkösjoukkueen oikeus. Tuomaksen opein lähdetään kehittämään koko seuran fysiikkavalmennusta, joten tästä otetaan kaikki irti", toteaa jaoston pj.Paavo Kallio.

Suunnitteilla on myös muutama fysiikkavalmennukseen keskittyvä luento, joka on tarkoitettu koko pesisväelle yli seurarajojen. Näissä päivän mittaisissa kokonaisuuksissa tullaan myös keskittymään fysiikkavalmennukseen, fysioterapiaan, urheilijoiden vammoihin ja niistä kuntoutumiseen sekä urheilijoiden vakuutusturvaan. Tästä kuitenkin lisää tuonnempana.

Uunituoreesta sopimuksesta ensimmäisenä kuuli ykkösjoukkueen Joona Salmi ja hänen kommenttinsa tuoreeltaan olivat: ”tää on aivan huikeeta, nyt lähdetään tekemään töitä tosissaan, niin ja koska aloitetaan”.

Pöytyän treenikausi alkaa uuden fysiikkavalmentajan johdolla lokakuun loppupuolella.


Tuomas Sallinen