Unelmien Kesäduuni?

Suunnittele itsellesi #unelmienkesäduuni pesäpallon parista: Lotto toteuttaa unelmia

Lotto mahdollistaa unelmoinnin. Tulevana kesänä jättipotti voi olla myös unelmien kesäduuni, jonka Veikkaus ja Lotto tarjoavat kymmenelle 18 vuotta täyttäneelle voittajalle. Tehtäväksesi jää miettiä mieleinen työ Veikkauksen edunsaajien kulttuurin, liikunnan, nuorisotyön tai tieteen parista. Mikä on Sinun unelmien kesäduunisi?

Veikkaus tuo iloa elämään. Pelien tuotolla urheiluseurat huoltavat varusteensa kuntoon, teatterit pitävät esiriput liikkeessä ja nuorisotilat päivitetään digiaikakauteen. Näistä arjen ilonsirpaleista nautitaan myös uimahalleissa, konserteissa, urheilutapahtumissa, kotimaisen elokuvan katsomossa ja pesäpallokentillä. Sieltä löytyvät unelmien kesäduunit, joita riittää tuhansittain ympäri Suomen.

Veikkaus valitsee yhdessä edunsaajakumppaneidensa kanssa parhaat hakijat. Neljän viikon kesätyöstä maksetaan 1 750 euron kuukausipalkka, jonka maksaa Veikkaus. Työ tehdään hakijan ehdottamassa paikassa kulttuurin, liikunnan, tieteen tai nuorisotyön parissa kesä-heinäkuun aikana.

Kymmenen valittua osallistuvat työn ohessa #unelmienkesäduuni-sarjan sisällöntuotantoon. Jokainen valitusta kesäduunarista saa käyttöönsä videokameran, jolla pääsee tallentamaan mietteitään työn merkityksestä ja nuorten työllistymisestä. Ennen työn alkamista valituille järjestetään yhteinen koulutus- ja kick off -tilaisuus, jossa vinkkejään antavat mm. Axl Smith ja YouTube-tähti eeddspeaks.

Haluatko Sinä unelmien kesäduunin tekijäksi? Seuraamalla alla olevia ohjeita ja päästämällä mielikuvituksesi valloilleen paikka voi olla Sinun.

  1. Olethan jo Veikkauksen kanta-asiakas ja tiedät kanta-asiakkuuden tuomat edut? Jos et, rekisteröidy tästä linkistä. Hakemuksensa unelmien kesäduuniin voivat jättää 18 vuotta täyttäneet Veikkauksen kanta-asiakkaat.
  2. Lähetä Veikkaukselle video, jossa kerrot mikä ja miksi olisi sinun unelmatyösi kulttuurin, liikunnan, nuorisotyön tai tieteen parissa. Lisätietoa edunsaajatahoista löydät Veikkauksen sivuilta tästä linkistä. Unelmaduuni voi löytyä mistä päin Suomea tahansa. Videon kesto on maksimissaan 60 sekuntia.
  3. Tsekkaa lisätiedot Twitteristä @lottosuomi, Instagramista Veikkaus_fi, Facebookista FB_lottosuomi ja YouTubesta Veikkauksen kanavalta hashtagilla #unelmienkesäduuni. Tuottaja Johanna Helin Veikkaukselta vastaa tiedusteluihin (020 750 6250) unelmien kesäduunista 3.3. klo 11-15 ja 4.3. 10-14.
  4. Lataa video ja ansioluettelosi hakemussivustolle viimeistään 29.3.2016.

Lisätietoa: www.veikkaus.fi/unelmienkesaduuni