Haukkavuoren haaste 2023 - Se on täällä taas 19.8!

Haukkavuoren Haaste on nyt kisattu onnistuneesti läpi! Armeija-teemaiseen haasteeseen tarttui tänä vuonna 106 itsensä likoon laittanutta seikkailijaa. Kisakuvia ja fiilistelyä voit kurkata some-tileiltämme! Kuvia tulossa myös sivuille.

Haasteen tulokset 2023

Jos kaipailet löytötavaroita, soita 0500 720722 ja sovi noudosta!

Isot kiitokset kilpailijoille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille!

Fortune Tyres
Häijää
Noname
B.R.Oiler Oy
Scason Oy
Turun Teollisuuden Rakentajat
Myssyfarmi
Voima-Papu
Hamppufarmi
Hunajayhtymä
Piltin Kauppapuutarha
Pöytyän Kunta
Pöytyän VPK

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vuonna 2022 71 rohkeaa haastoivat itsensä tavallista vaativampaan juoksukilpailuun Haukkavuoren maastoliikuntakeskuksessa. Tänäkin vuonna pääset ylittämään, alittamaan, ryömimään, tasapainoilemaan ja myös lampeen pulahtamaan. Luvassa on tietysti paljon uutta, jotain vanhaa ja muutamia haastavampia esteitä. Kisasta selvitäksesi sinun ei tarvitse olla kylän ketterin eikä pitäjän vahvin, mutta oikeaa asennetta ja itsensä haastamista on hyvä löytyä sitäkin enemmän.

Tänä vuonna Haukkavuori heittää erityisen Armeija-haasteen. Tarkempaa tietoa tihkuu suunnittelun edetessä ja kisan lähestyessä.

 


Haasta itsesi ja kaverisi mukaan! Maalissa jokainen on voittaja! Haukkavuori kutsuu!

 

 

Kilpailuinfo

 

 

Sarjat:
Kisassa on neljä sarjaa: naisten kilpasarja, miesten kilpasarja, joukkueiden kilpasarja sekä yleinen harrastesarja. Harrastesarjassa voit suorittaa radan yksin tai joukkueena isommalla porukalla. Joukkueen vahvuus kilpasarjassa 3-5 henkilöä. Harrastesarjassa mahdollisuus 2-6 hengen joukkueisiin. Kilpailun ikäraja on 15 vuotta kaikissa sarjoissa.


Rata:
Kilpailurata rakennetaan Haukkavuoren maastoliikuntakeskuksen 5 km lenkin varrelle. Kilpasarjoissa lenkki suoritetaan kaksi kertaa. Matkan varrella suoritetaan erilaisia esteitä. Jokaisen esteen voi halutessaan korvata tekemällä 30 yleisliikettä. Radalla luvassa mm. kiipeämistä, kantamista, esteiden ylittämistä/alittamista sekä vesiesteitä. Esteillä on henkilökuntaa opastamassa.


Palkinnot:
Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan. Palkinnoista vastaa Hiihtojaosto yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa, muun muassa naisten ja miesten kilpasarjojen voittajille Scason Oy lahjoittaa kesärengassarjat henkilöautoon (koko 205/55/R16)! Palkintojen jako kaikkien sarjojen osalta kilpailun jälkeen.


Hinnat:
Earlybird 1.6.-30.6 yksilökilpailu 35€, joukkueet 90€,
tämän jälkeen yksilösarjat 45€, joukkueet 120€.

 


Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu Vello-linkkin kautta. Ilmoittautuminen aukeaa 1.6. ja päättyy 12.8.

 

Joukkueet:

https://vello.fi/poytyanurheilijathiihto/viewevent/8414b34c-d602-461f-8b1b-a262a7876fc5

 

Yksilösarjat:
https://vello.fi/poytyanurheilijathiihto/viewevent/cf091653-0327-40a1-b85e-2413941c839d

 

Kilpailumaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova eli maksettuasi osallistumismaksun, et voi enää saada rahoja takaisin. Voit kuitenkin myydä osallistumisoikeutesi eteenpäin, mikäli et itse pääse osallistumaan.

 


Saapuminen:
Haukkavuoren maastoliikuntakeskus, Haukkavuorentie 43, 21870 Riihikoski. Maksuton pysäköinti sekä opastus.


Varustus:
Kilpailuun normaali urheiluvarustus. Kilpailussa edetään maastossa, joten voit valita pitkää lahjetta ja hihaa halutessasi. Hanskoista saatat hyötyä. Huomioi, että kaikki varusteet tulevat kastumaan ja likaantumaan. Varaa vaihtovaatteet mukaan. Kisaajille jaettavassa tuotekassissa on muovisäkki märille varusteille. Turvallisuuden vuoksi jätäthän piikki-/nastakengät kotiin.


Numerolaput:
Jokaiselle kilpailijalle/ joukkueelle on kilpailupaikalla valmiiksi pakattuna tuotekassiin numerolappu, joka kiinnitetään kassissa olevan ohjeen mukaan. Kilpailija huolehtii itse numerolapun hakemisesta hyvissä ajoin ennen starttia.


Pukutilat/suihku:
Haukkavuoren maastoliikuntakeskuksen naisten ja miesten pukutilat sekä suihkut käytössä koko tapahtuman ajan. Kilpailun jälkeen kulku pukutiloihin tapahtuu takapihan kautta, jossa ennen sisälle menoa huudellaan lika ja kura pois pihasuihkun avulla. Märät kengät jätetään pihalle niille varattuun paikkaan.


Narikka:
Haukkavuoren maastoliikuntakeskuksen päärakennuksessa toimii kilpailijoille maksuton narikka, johon voi jättää halutessaan varusteita, henkilökohtaisia arvotavaroita, autonavaimet ym.


Aikataulu:
Ensimmäinen startti klo 11.00. Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa, kun selvillä on tarkat osallistujamäärät.


Lounas:
Kilpailijoille ja talkoolaisille tapahtumassa keittolounas (sis. Kahvi/tee). Ilmoita erikoisruokavaliot etukäteen hiihto@poytyanurheilijat.fi. Muilta kuin kilpailijoilta ruokailu 6e. Lounaan lisäksi tapahtumassa toimii kahvio.


Valokuvaus:

Paikalla on valokuvaaja. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään lupa valokuvaamiseen. Mikäli et halua itseäsi kuvattavan, tunnistamme kiellon antaneet numerolapusta. Valokuvia käytetään mm. somemarkkinoinnissa.


Vastuuvapautus:
Järjestäjän puolesta emme vakuuta kilpailijoita, vaan jokaisen on itse vakuutettava itsensä halutessaan. Ennenkilpailun alkua otamme allekirjoituksen vastuuvapautuslomakkeeseen. Jokaisella esteellä on valvoja, esteet ovat turvallisia suorittaa ja paikalla on ensiapuhenkilöstöä.


Palaute:

Kilpailijoille lähetetään kilpailun jälkeen sähköinen palautelomake. Vastaamalla vaikutat tapahtuman kehittämiseen.


Talkoolaiset:
Tapahtuman järjestämisestä vastaa Pöytyän Urheilijat Hiihtojaosto. Tapahtuma tuotetaan talkoovoimin.
Ilmoittaudu mukaan tapahtuman järjestelyihin talkoolaisena, hiihto@poytyanurheilijat.fi. Toivotamme kaikki uudet ja vanhat talkoolaiset lämpimästi tervetulleeksi!


Talkoolaisille päivän aikana tarjolla virvokkeita sekä keittolounas. Talkoolaiset on vakuutettu tapahtuman ajan Hiihtojaoston toimesta. Lisätietoja talkoista Veikolta p. 0405278847

 


Tervetuloa mukaan huikeaan urheilujuhlaan!

 

 

 

 

 

Vuoden 2022 Haukkavuoren haaste onnistuneesti läpi!

Tämän vuotinen Haukkavuoren haaste saatiin onnistunesti vietyä läpi. Hiihtojaosto välittä kiitoksensa niin talkoolaisille, kisaajille kuin mukana olleille, mitä mainioimmille, kannustusjoukoille. Kiitos yhteistyökumppanit: Hunajayhtymä, Piltti oy, SunSali, Karri Räikkä oy, Myssy, Karviaisten tilan Voimapapu, Vihreä härkä, Porin prikaatti, Hamppufarmi ja Kumho Tyres. Voit palata kisatunnelmiin Facebookin tapahtumasivun kuvien kautta ja somessa voit muutenkin törmätä Haukkavuoren haasteeseen kurkkaa esimerkiksi, mitä löytyy #haukkavuorenhaaste tägillä ja jaa vielä omiakin tunnelmiasi.

Kisan viralliset tulokset löydät tästä:

Henkilökohtaisten sarjojen tulokset
Joukkueiden tulokset

Haukkavuoren Haaste 2022 kuvaajana Mari Anttila

 

Haukkavuoren haaste tulee jälleen!

Viime vuonna 64 rohkeaa haastoivat itsensä tavallista vaativampaan juoksukilpailuun Haukkavuoren maastoliikuntakeskuksessa. Tänäkin vuonna pääset ylittämään, alittamaan, ryömimään, tasapainoilemaan ja myös lampeen pulahtamaan. Luvassa on tietysti jotain uutta ja muutamia haastavampia esteitä. Kisasta selvitäksesi sinun ei tarvitse olla kylän ketterin eikä pitäjän vahvin, mutta oikeaa asennetta ja itsensä haastamista on hyvä löytyä sitäkin enemmän.
Laita tapahtuma seurantaan, niin saat viimeisimmät tiedot tulevasta kisasta.


Haasta itsesi ja kaverisi mukaan! Maalissa jokainen on voittaja!
Haukkavuori kutsuu!

 

Kilpailuinfo:


Kilpailusarjat:
Kisassa on kolme sarjaa: naisten kilpasarja, miesten kilpasarja sekä yleinen harrastesarja. Harrastesarjassa voit suorittaa radan joukkueena isommalla porukalla ja toisia saa avustaa kisan aikana. Kilpasarjoissa suoritat radan yksin.


Rata:
Kisassa suoritetaan kilpasarjoissa 8 km lenkki ja harrastesarjassa 5 km lenkki Haukkavuoren liikuntakeskuksen maastoissa. Matkan varrella on useita erilaisia esteitä, jotka tulee suorittaa. Mikäli et kykene suorittamaan estettä, korvaat suorituksen tekemällä rastipaikalla 30 x yleisliikkeen.


Palkinnot:
Kilpasarjoissa nopeimman ajan tehnyt kilpailja saa Kumho Tyresiltä kesä- tai talvirengassarjan henkilöautoon (koko 205/55/R16)!
Kilpasarjojen voittajille Powered by Myssy PÖYTYÄ-paita, jotka ovat kajaanilaisen R-collectionin laatua. Remgassarjan voittajalle ei jaeta paitaa, vaan sen sarjan toiseksi tullut saa paidan.

Harrastesarjan voittajalle (yksilö tai joukkue) Vihreä Härkä tarjoaa tuotekassillisen erilaisia laadukkaita, terveellisiä ja kotimaisia tuotteita.
Lisäksi kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvomme 2kpl 3xkuntosalikorttia SunSalille sekä 2kpl 10€ lahjakorttia Sunjäätelökioskille.


Varustus:
Normaali urheiluvarustus. Oman harkinnan mukaan pitkät tai lyhyet hihat ja lahkeet. Naarmuja ja kolhuja saattaa tulla. Vaatteesi ja kenkäsi saattavat sotkeentua ja kaikki varusteet kastuvat. Kengissä ei saa olla piikkejä. Hanskat oman harkinnan mukaan. Kisaajille jaettavassa tuotekassissa on muovisäkki märille varusteille.


Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen käynnistyy 1.6.

30.6. saakka lipun hinta on 35€ ja 1.7.-31.7. välisenä aikana 45€. Harrastesarjaan voit ilmoittaa joukkueen, jonka vahvuus on 2-6 henkilöä. Joukkue saa yhden kilpailunumeron ja yhteisen ajan. Joukkuelipun hinta on 30.6. saakka 90€ ja 1.7.-31.7. välillä 120€, riippumatta joukkueen henkilömäärästä. Kisaan ilmoittatuminen siis päättyy 31.7.

Ilmoittautuminen on sitova eli maksettuasi osallistumismaksun, et voi enää saada rahoja takaisin. Voit kuitenkin myydä osallistumisoikeutesi eteenpäin, mikäli et itse pääse osallistumaan. Osallistumismaksua vastaan saat kisapaikan lisäksi tapahtuman aikaisen juoma- ja ruokahuollon (noin 2 litraa urheilujuomaa ja lounaan), tuotekassin, jossa on sponsoreiden tuotteita, kisan jälkeisen peseytymismahdollisuuden sekä autolle parkkipaikan.


Vakuutus:
Järjestäjän puolesta emme vakuuta kilpailijoita, vaan jokaisen on itse vakuutettava itsensä halutessaan. Ennen kilpailun alkua otamme allekirjoituksen vastuuvapautuslomakkeeseen. Kisa on tietysti tehty turvalliseksi. Jokaisella esteellä on valvoja, esteet ovat turvallisia suorittaa ja paikalla on ensiapuhenkilöstöä. Tapaturman mahdollisuus on silti aina läsnä extreme-kilpailuissa.

Kilpailijoille laitamme sähköpostiin tarkat ohjeet ennen kisaa.


Mikäli olet halukas tulemaan mukaan tapahtuman järjestelyihin talkoolaisena, laita yhteystietosi Pöytyän Urheilijoiden hiihtojaoston sähköpostiin: hiihto@poytyanurheilijat.fi


Tervetuloa mukaan huikeaan urheilujuhlaan!

 

Kuvat Haukkavuoren Haaste 2021: Viljami Salonen

 

 

Paljon kaikkea hienoa on jälleen tarjolla kilpailijoille!


Kisan nopeimman ajan kilpasarjassa tehneelle Kumho Tyres rengassarja kesä- tai talvikeleille (205/55/R16)


Kilpasarjojen voittajille Powered by Myssy PÖYTYÄ-paidat, jotka ovat kajaanilaisen R-collectionin laatua. Rengassarjan voittajalle ei jaeta, vaan sen sarjan toiseksi nopein saa paidan
https://myssyfarmi.fi/collections/poytya-sweater


Harrastesarjan voittajalle Vihreä Härkä tarjoaa tuotekassillisen erilaisia laadukkaita, terveellisiä ja kotimaisia tuotteita
https://www.xn--vihrehrk-4zabc.fi/


Jokaiselle kilpailijalle tulee tuotekassi, jossa ainakin erilaisia tuotteita Hamppufarmilta, Hunajayhtymän Honeysty energiageeliä, Voima-papu tuotteita sekä Vihreän Härän tuotteita ym.

https://www.xn--vihrehrk-4zabc.fi/https://hamppufarmi.fi/
https://hunaja.fi/hunajatuotteet/honeysty-energiageelit/
https://karviaistentila.fi/tuotteet/


Sunsali 24/7:n PT vetää harrastesarjalle tsemppaavan alkulämmittelyn ja lisäksi kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan 2kpl 3xsalilahjakorttia ja 2kpl Sunjäätelökioskin 10€ lahjakorttia.
https://sunsali.fi


Maalissa kilpailijoita odottaa jälleen Piltin kauppapuutarhan ravitseva palautussmoothie
https://www.piltti.com/reseptit/smoothiet-juomat/


ja lisää on vielä luvassa...