Lasten Lumipäivät liikuttavat 22 paikkakunnalla kaudella 2022-2023


Jo talviseksi perinteeksi muodostunut Lasten Lumipäivien kiertue suksii Haukkavuoreen 10.-11.2. Perjantaina luvassa on koululaisten tapahtuma ja lauantaina paikkalle ovat tervetulleita kaikki lapset ja lapsenmieliset.

 

Yhteistyössä seurojen kanssa järjestettävät Lasten Lumipäivät koostuvat päiväsaikaan alakoululaisille järjestettävästä tapahtumasta sekä lauantain perheriehasta. Tapahtumassa on erilaisia aktiviteettirasteja, joissa lapset ja nuoret pääsevät testaamaan omia taitojaan hauskalla ja innostavalla tavalla pientä haastetta unohtamatta.

 

Rastipisteitä tapahtumissa on neljä: suksicross, mäkihyppy, tarkkuus sekä lumipelit.

 

 

"– Lasten Lumipäivät on ainutlaatuinen tapahtumakonsepti, jonka avulla aktivoidaan urheiluseuroja, kouluja, perheitä sekä tänä talvena ensimmäistä kertaa myös varhaiskasvatusyksiköitä. On hienoa, että saamme lisätä liikuntaa lasten ja perheiden keskuudessa sekä innostaa heitä lumilajien pariin hauskalla ja taitoja kehittävällä tavalla" (Hiihtoliiton seuratoiminnan kehittäjä Sanni Koivuranta)

 

 

Pöytyällä Lasten Lumipäiviä vietetään 11.2.2023 klo 10-14!

 

 

 

 

Lasten Lumipäivät koko perheelle Haukkavuoressa 11.2.2023

 

 

 

Tunnelmia vuoden 2017 Lasten Lumipäiviltä

Haukkavuoressa järjestettävä Lumipäivien perhetapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tule siis koko perheen voimin nauttimaan monipuolisesta ja innostavasta lumiliikunnasta.


"Lumipäivillä liikutaan sukset jalassa temppuillen, pelaillen, leikkien – maastohiihtoon, mäkihyppyyn ja ampumahiihtoon tutustuen. Lasten Lumipäivät -kiertueen järjestää Suomen Hiihtoliitto yhdessä suomalaisten lumilajiseurojen, kuntien ja oppilaitosten kanssa."