Lasten Lumipäivät liikuttavat 24 paikkakunnalla kaudella 2021-2022 

Tänä vuonna liikutettaan myös päiväkoti-ikäisiä
Jo talviseksi perinteeksi muodostunut Lasten Lumipäivien kiertue rantautuu 24 paikkakunnalle talvella 2021-2022. Tapahtumissa lumilajit liikuttavat koululaisia ja perheitä Rovaniemeltä Helsinkiin.

 

Yhteistyössä seurojen kanssa järjestettävät Lasten Lumipäivät koostuvat päiväsaikaan alakoululaisille järjestettävästä tapahtumasta sekä iltariehasta, joka on avoin koko perheelle. Tänä vuonna liikutetaan myös ensimmäistä kertaa päiväkotilaisia. Tapahtumassa on erilaisia aktiviteettirasteja, joissa lapset ja nuoret pääsevät testaamaan omia taitojaan hauskalla ja innostavalla tavalla pientä haastetta unohtamatta.

 

Rastipisteitä tapahtumissa on neljä: suksicross, mäkihyppy, tarkkuus sekä lumipelit. Liikkumisen jälkeen oppilaille tarjoillaan kisamakkarat. Jokaiseen päivätapahtumaan pääsee mukaan n. 200 oppilasta.

 

 korostaa Lasten Lumipäivien ainutlaatuisuutta.

– Lasten Lumipäivät on ainutlaatuinen tapahtumakonsepti, jonka avulla aktivoidaan urheiluseuroja, kouluja, perheitä sekä tänä talvena ensimmäistä kertaa myös varhaiskasvatusyksiköitä. On hienoa, että saamme lisätä liikuntaa lasten ja perheiden keskuudessa sekä innostaa heitä lumilajien pariin hauskalla ja taitoja kehittävällä tavalla (Hiihtoliiton seuratoiminnan kehittäjä Sanni Koivuranta)

 

Pöytyällä Lasten Lumipäiviä vietetään 12.2.2022, kurkkaa koko Lasten Lumipäivien kiertuekalenteri täältä.