Naisten joukkue kaudelle 2021 lähes koossa

Pöytyän naiset jatkavat neljättä kautta Ykköspesiksessä. Pelinjohtajana jatkaa tuttu Juhani "Kake" Rannikko, kakkospelinjohtaja on vielä haussa. Valmennustiimiin on saatu vahvasti uusia tekijöitä ammattivalmentaja Janne Keräsen vetäjätiimistä: Janne itse vastaa fysiikka- ja juoksuvalmennuksesta ja lisäksi mukana ovat Jani Konttila (liikkuvuus, fysiikka) ja Tiiu Nieminen (hyvinvointi & henkinen valmennus, hieronta). Joukkueenjohtajana jatkaa Johanna Ilmanen.


Viime kauden joukkueesta Superpesikseen siirtyivät Elisa Pauna (Pesäkarhut) ja Sylvi Pellonperä (MansePP), Nora Pilbacka ei jatka Pöytyällä. Kaikki muut jatkavat myös kaudella 2021.


Uusina pelaajina Pöytyälle saapuvat Vilja Ahola (19) (Hämeenkyrön Räpsä) ja Veera Toikka (18) (Haminan Palloilijat).

Vilja on Pöytyällä jo viime kaudella pelanneen Venla Aholan pikkusisko ja pelannut sisäpelissä etenijänä ja ulkopelissä pääasiassa etukentällä. Veeran ulkopelipaikka on lukkari ja sisäpelissä kotiuttaja.


Lisäksi sopimukset on tehty neljän oman kasvatin kanssa: Lydia Eskola (15), Laura Musku (15), Siiri Riitamaa (16) ja Taru Värri (24) liittyvät nyt mukaan joukkueen harjoitusryhmään hakemaan pelipaikkaa ensi kaudeksi.


Yhteensä pelaajaringissä on nyt 17 pelaajaa. Pelaajalista on päivitetty tänne