Pinja Rouhiainen jatkaa, Elli Timonen ja Veera Välitalo uusina joukkueeseen!

Nuoresta iästään (s. 2004) huolimatta jo 5 kauden ajan joukkueessa pelannut Pinja Rouhiainen jatkaa joukkueessa. Kakkosvahdin paikkaa pitkään hoitanut Piki pelasi viime kaudella superpesiksen lisäksi hyvän kauden tyttöjen superpesiksessä Laitilassa. 

Pj. Aleksi Mäkelä: “Piki on ollut jo pitkään tärkeä osa joukkuetta. Hän osoitti viime kaudella pystyvänsä vaihtamaan erinomaisesti superpesiksessä, joten hän tulee varmasti olemaan tärkeä palanen pelinrakentelussa. Pinja on uudessa tilanteessa, sillä vaikka ikää on vasta 18 vuotta, on hän yksi kokeneimmista pelaajistamme. Ja sitä kautta odotan häneltä entistä isompaa vastuunkantoa jatkossa.”

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Elli Timonen (s. 2003) Joensuusta ja Veera Välitalo (s. 2006), joka pelasi viime kesänä Pöytyän suomensarjajoukkueessa. Timonen pelasi viime kaudella Joensuussa suomensarjaa ja tyttöjen superpesistä. Yhteensä 23 ottelussa viime kesänä Elli löi 2+34 ja toi 21 juoksua sekä keräsi 119 kärkilyöntiä. 

“Elli on juuri sellainen pelaaja, joita haluan joukkueeseen. Iso potentiaali pelaajana ja erityisesti iso halu olla osa meidän joukkuetta. Veera taas on osoitus pelaajapolun toimivuudesta alueella. Loimaan kasvatti pelasi meillä suomensarjassa ja pääsee nyt mukaan harjoitusrinkiin. Olen erittäin tyytyväinen, että alueelta nousee uusia, lupaavia pelaajia.”