Venla Ahola jatkaa, Sanni Männistö, Emilia Helminen ja Kitta Juurenheimo tulevat uusina kasvoina joukkueeseen

Kolme kautta joukkueessa pelannut Venla Ahola jatkaa ensi kaudellakin Pöytyällä. Viime kaudella Venski pelasi farmin kautta Mynämäellä.
Pelinjohtaja Aleksi Mäkelä: ”Viime harjoituskausi oli Venskiltä todella haastava loukkaantumisten vuoksi. Siitä syystä hän ei ihan päässyt sellaiseen rooliin, mitä oli ennakkoon ajateltu. Kuitenkin todella tärkeää, että hän sai kokonaisen kauden pelattua ykköspesiksessä. Nyt toiveissa on ehjä harjoituskausi ja sitä kautta Venlalla on ehdottomasti paikka murtautua takaisin yhdeksikköömme.”

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sanni Männistö Mynämäeltä ja Emilia Helminen Puijon Pesiksestä.
“Sanni ja Emilia ovat molemmat osoittaneet tasonsa hyvänä ykköspesispelaajana. Molemmat pelaajat tuovat meille kokemusta, etenemisvoimaa ja hyviä vaihtoehtoja sisä- ja ulkopeliin. Lisäksi todella tärkeää, että Turussa asuvina pelaajina kumpikin pystyy olemaan viikkotreeneissä mukana koko talven.”

Lisäksi joukkueeseen liittyy viime kaudella suomensarjaa pelannut Kitta Juurenheimo. “Kitta on nuori ja todella lupaava etukenttäpelaaja. Hänen pesistaipaleellaan tämä on hyvä seuraava steppi päästä harjoittelemaan kovemmassa ympäristössä.”

Emilian kuva: Saimi Airaksinen