PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

28.7. lP - pöU 2-0 (4-0, 8-2)

Naisten Suomensarjassa oli torstaina ohjelmassa runkosarjan neljäs ja viimeinen paikallisderby, kun Pöytyä kohtasi vieraskentällä Loimaan Palloilijat. Avausjaksolla Loimaa tykitti toiseen sisävuoroonsa ratkaisevan tuntuiset kolme juoksua, Pöytyän sisäpeli ei pystynyt omilla lyönneillään rakentamaan kunnolla paikkoja juoksujen tekoon ja joukkue jäi lopulta nollille kotijoukkueen kaunistellessa juoksusaldoaan vielä yhdellä.

Tauon jälkeen Pöytyä sai hyvän alun ja siirtyi 0-1-johtoon Minja Majasuon välilyönnin kotiutettua Taru Värrin. Punavalkoisten kompastuskivi oli jälleen toinen vuoropari, jossa Loimaa takoi peräti kuusi juoksua Susanna Alavan johdolla. Pöytyän ulkopelissä oli nähtävissä myös hermostuneisuutta, kun heitot menivät harhaan useamman kerran. Kotijoukkueen juoksuryöpsähdys vaikeutti osaltaan myös vierailijoiden lyöntipeliä, eikä vuoroissa juurikaan tilanteita nähty. Loimaa niittasi myöhemmissä vuoroissa vielä kaksi juoksua ja siirtyi 8-1-johtoon, Viimeisessä vuoroparissa Pöytyä pääsi tuulettamaan juoksua, kun Nella Ruuskasen lyönti avitti Värrin toistamiseen kotipesään. Tämä jäi kuitenkin ainoaksi kavennukseksi Loimaan viedessä sarjapisteet jaksoin 2-0 (4-0, 8-2). Pöytyän parhaina palkittiin Siiri Riitamaa ja Minja Majasuo.