PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on Tähtiseura

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

 

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.

Yhteystiedot: pj. Paavo Kallio 040 577 5796 kallio.paavo(ät)gmail.com

 

Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

Ajankohtaista

 • 03.10.2022 - Kuvat: Ville Vuorinen
  Naisille lisää tärkeitä jatkosopimuksia

  Essi Ilmanen, Maria Sveholm ja Siiri Riitamaa jatkavat!

  Viime kaudella vakuuttavaa jälkeä varsinkin ykköspesiksessä tehnyt iki-pöytyäläinen Essi Ilmanen jatkaa joukkueessa. Kaksoisedustuksella ykköspesistä Mynämäellä pelannut Essi löi 18 ottelussa 3+37 juoksua hurjalla 73% varmuudella. Myös 23 juoksua Pöytyän paidassa lyönyt Sveholm jatkaa joukkueessa.
  Pj Aleksi Mäkelä: "Essi ja Maria tulevat kantamaan todella suuren vastuun kotiuttamisesta. Essi osoitti viime kesänä olevansa sarjan vaarallisimpia lyöjiä ja kehittyy entisestään. Myös uuden ulkopelipaikan omaksuminen meni koko kesän isoin harppauksin eteenpäin. Maria taas pystyy kovan lyöntinsä ansiosta tekemään tuhojaan ykköspesiksessä."

  Myös ykköspesistä Mynämäellä ja tyttöjen superpesistä Laitilassa pelannut Siiri Riitamaa jatkaa joukkueessa. "Siirin urheilullisuus on huipputasolla. Hän pelasi hienon kesän Laitilassa kärkenä ja polttolinjassa ja uskon, että kamppailee isosta roolista meidän ulkopelissä ensi kesänä. Ja etenemisvoimalle on sisäpelissä aina käyttöä."

  Lue lisää
 • 01.10.2022 - Kuvat: Ville Vuorinen
  Naisten ensimmäiset pelaajajulkistukset - tärkeitä jatkosopimuksia

  Kahden viime kauden kopparipari Sanni Kyläpekka ja Vilja Ahola jatkaa joukkueessa! Sanni hurmasi kopparipelin lisäksi monet nopeudellaan superpesiksessä. 35 tuotua oikeuttivat etenijätilaston 9. sijaan.

  Pj Aleksi Mäkelä: "Ulkopelin kannalta meille todella tärkeä kaksikko. Yhteispeli on hyvällä tasolla ja Sanni ja Vilja osoittivat pystyvänsä pelaamaan kopparina myös ylemmällä tasolla. Sisäpeliin Sanni tuo todella ison palasen etenemisvoimansa ansiosta. Vilja jäi pienemmälle roolille sisäpelissä viime kaudella, mutta ykkösessä pystyy vaihtamaan hyvillä prosenteilla."

  Myös Laura Musku jatkaa joukkueessa.
  "Laura ei ole vielä päässyt edustuksessa näyttämään taitojaan, mutta 32 lyötyä 14 ottelussa tyttöjen superpesiksessä runkosarjassa osoittavat suuren potentiaalin mailan varressa."

  Lue lisää
 • 29.09.2022 - Olli-Pekka Pauna Kuva: Ville Vuorinen
  Ykköspesisjoukkue lähes valmis!

  Naisten ykköspesisjoukkue on pitänyt ensimmäisen palaverinsa ja valmistautuminen uuteen kauteen alkaa. Tulevan kauden joukkueen harjoitusringissä on tällä hetkellä 14 pelaajaa. Viime kaudella Pöytyällä Superpesistä pelanneesta joukkueesta mukana on viisi pelaajaa ja kokonaan uusia pelaajia on mukana kolme. Pelinjohtajana jatkaa Aleksi Mäkelä. 

  Joukkueen pelaajien julkistukset alkavat somessa perjantaina 30.9. 

  Lue lisää
 • 24.09.2022 - Olli-Pekka Pauna Kuvat: Ville Vuorinen
  Kohti uutta kautta: kiitokset muualle siirtyville pelaajille!

  Pöytyän naisten ensi kauden ykköspesisjoukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja joukkueen pelaajista tiedotetaan lähiaikoina.

  Nyt on aika kiittää kuluneen kauden Superpesis-pelaajia, jotka eivät jatka Pöytyällä sarjatason vaihduttua: Aurora Frantsila, Siiri Leppänen, Minttu Reunanen, Veera Tyynelä ja Terhi Värri jatkavat kaikki uraansa muualla ja PöU pesis kiittää kaikkia hienosta yhteisestä ajasta ja tärkeästä panoksesta.

  Onnea ja menestystä uusissa haasteissa!

   

  Lue lisää
 • 20.09.2022 - Olli-Pekka Pauna Kuva: Annukka Aittala
  Laitilan B-tytöille SM-pronssia hienon kauden päätteeksi!

  Laitilan Jyskeen B-tytöt saavuttivat seuran ensimmäisen tyttöjen Superpesiksen SM-mitalin voittamalla pronssiottelussa Laitilan keskuskentällä Jyväskylän Kirittäret puhtaasti lukemin 2-0 (8-4, 2-1). Laitilan joukkue koostui kokonaan Jyskeen omista kasvateista ja lähialueen seurojen pelaajista. Pöytyläisiä oli pronssipelissä mukana neljä: Laitilan ykköspalkinnolla palkittu  Lydia Eskola sekä hienoa peliä esittäneet Laura Musku, Siiri Riitamaa ja Pinja Rouhiainen. Lisäksi joukkueessa ovat tällä kaudella pelanneet myös Kitta Juurenheimo ja Veera Välitalo.

  Hienosti toimivaa seurayhteistyötä jatketaan myös tulevalla kaudella 2023, jolloin Jyskeen koko nuori pronssijoukkue saa vielä ikänsä puolesta pelata tyttöjen Superpesistä.

   Pesis-netin juttu aiheesta.

   

  Lue lisää

Suosittele meitä

Facebook Twitter 300Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2022

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi