PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on Tähtiseura

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

 

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.

 

Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

Ajankohtaista

 • 17.10.2021 - Olli-Pekka Pauna Marian kuva: Marja Mäkelä
  Naisille vahvistuksia Seinäjoen Maila-Jusseista

  Pöytyän naisten Superpesisjoukkue saa kaipaamiaan vahvistuksia Seinäjoen Maila-Jussien organisaatiosta:

  Hämeenkyrön Räpsän kasvatti, yhteensä 41 ottelua Superpesistä pelannut etenijä ja koppari Siiri Leppänen (21) siirtyy Pöytyälle 1+1 muotoisella sopimuksella. Viime kaudella Siiri pelasi pääasiassa Vaasan Mailattarien nousijajoukkuessa ykköspesistä, Maila-Jusseissa kertyi 3 Superpesisottelua.

  Toinen SMJ:stä Pöytyälle siirtyvä nuori pelaaja on Maria Sveholm (19). Kotiuttajajokerina pelaavalle Marialle on kertynyt kokemusta Superpesiksestä Seinäjoella 14 ottelun verran, ykköspesistä hän on pelannut Nurmossa ja Jalasjärvellä. Marian sopimus Pöytyälle on myös muotoa 1+1.

  Naisten Superpesisjoukkue aloittaa uuteen kauteen valmistautumisen leiriviikonlopulla 22.-24.10. Harjoitusringissä on nyt 16 sopimuspelaajaa.

  Lue lisää
 • 15.10.2021 - Olli-Pekka Pauna
  Omat juniorit jatkavat Superin treeniryhmässä

  Lahjakkaat omat kasvatit Lydia Eskola (16), Laura Musku (16) ja Siiri Riitamaa (17) jatkavat Pöytyällä myös tulevalla kaudella, kaikilla on sopimus myös kaudesta 2022.

  Lydia ja Siiri pääsivät jo viime kaudella haistelemaan edustusjoukkueessa ykköspesistä ja tulevalla kaudella aikuisten sarjan pelipaikka löytyy taitoja ja kehitystä vastaavasta joukkueesta joko Pöytyältä tai yhteistyöseura Mynämäeltä.

  Tyttöjen Superpesistä nuoret naiset pelaavat ensi kaudella Laitilan Jyskeessä.

   

  Lue lisää
 • 11.10.2021 - Olli-Pekka Pauna
  PöU ja MyVe yhteistyöhön - Teemu Huhtanen Suomensarjan pelinjohtajaksi

  Pöytyän Urheilijat ja Mynämäen Vesa ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa on tarkoitus löytää kaikille seurojen nais- ja tyttöpelaajille oikean tasoinen pelipaikka aikuisten sarjoista. Yhteistyö pitää sisällään farmisopimuksen, jolla mahdollistetaan Pöytyän naisten Superpesisjoukkueen pelaajien pelaaminen Mynämäen Vesattarien ykköspesisjoukkuessa.

  Tärkeänä osana kokonaisuutta seurat tekivät Pesäpalloliitolle yhteisen anomuksen Vesan naisten Suomensarjapaikan siirrosta Pöytyälle. Anomukseen saatiin positivinen päätös ja ensi kaudella Pöytyällä pelataan Superpesiksen lisäksi naisten Suomensarjaa. Kun tähän vielä lisätään maakuntasarjan yhteistyö Humppilan Veikkojen kanssa, tästä yhteisöstä löytyy motivoituneille pelaajille aikuisten sarjaan pelipaikka maakuntasajasta Superpesikseen.

  Naisten Suomensarjan pelinjohtajaksi ja valmentajaksi on kiinnitetty Teemu Huhtanen:
  "
  Kaudella 2020-2021 toimin Porin Pesäkarhujen ykköspesiksen 2.pelinjohtajana sekä Suomensarjassa Pesäkarhuissa 1.pelinjohtajana. Valmistun kohta fysioterapeutiksi sekä aiemmalta koulutukseltani olen liikuntaneuvoja. Olen lähtöisin Humppilasta joten seura on minulle tuttu. Innolla odotan tulevaa kautta"

  Vanhimpien tyttöjuniorien osalta jatketaan hyvin toimivaa yhteistyötä Laitilan Jyskeen kanssa ja Pöytyäläisillä ja Mynämäkeläisillä junioreilla on mahdollisuus pelata tyttöjen Superpesistä Laitilan paidassa.

   

  Lue lisää
 • 09.10.2021 - Olli-Pekka Pauna
  Pöytyäläisille komeita palkintoja pesiskauden päätöksessä

  Pöytyän Terhi Värri palkittiin naisten ykköspesiksen kauden 2021parhaana pelaajana.  Loistokauden pelannut Terhi voitti ylivoimaisesti etenijätilaston ja valittiin myös elokuun pelaajaksi. Pudotuspeleissä hän oli isossa roolissa Superpesisnousun varmistanessa joukkueessa. Terhi jatkaa ensi kaudella Pöytyällä Superpesikessä.

  Pöytyän Urheilijoiden pesäpallojaoston pitkäaikainen puheenjohtaja ja todellinen seura-aktiivi Paavo Kallio palkittiin pesäpalloliiton johtokunnan pytyllä tinkimättömästä seuratyöstä. Tämä palkinto osui todella oikeaan, Paavon panos Pöytyän ja koko Varsinais-Suomen pesäpallon kehittämisessa on ollut korvaamaton.

  Onnittelut palkituille!

  Lue lisää
 • 08.10.2021 - Olli-Pekka Pauna
  Kapteeni jatkaa Superpesikseen

  Pöytyän naisten pitkäaikainen kapteeni Petra Kaitonen jatkaa uraansa Superpesiksessä. Seuran oma kasvatti allekirjoitti vuoden mittaisen jatkopimuksen ja pääsee ensi kaudella kotiuttamaan tuttuja etenijöitä korkeimmalla sarjatasolla.
  Petran sopimus on tärkeä pala kokonaisuutta, ensi kaudeksi Pöytyällä on nyt kasassa 14 pelaajan rinki. Neuvottelut jatkuvat vielä muutaman ulkopuolelta tulevan pelaajan kanssa. 

  Lue lisää

Suosittele meitä

Facebook Twitter 300Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2021

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi