Menu

Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on Tähtiseura


Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.


Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

        

Ajankohtaista

29.3.2020

Naisten ykköspesiksen uusi sarjaohjelma julki

Kevät koittaa ja leskenlehdet työntyvät esiin Pöytyällä kovaa vauhtia.  Pesäpalloliitto on julkaissut koronaepidemian vuoksi uusitut sarjaohjelmat myös ykköspesikseen. Mikäli epidemia hellittää, kausi on tarkoitus aloittaa... Lue lisää »
13.3.2020

Pesis-joukkueiden yhteisharjoitukset peruttu maaliskuun loppuun

Kaikkien PöU pesiksen joukkueiden ja harjoitusryhmien yhteisharjoitukset on peruttu toistaiseksi. Koronavirustilannetta seurataan tiivisti ja pidämme joukkueiden vetäjät ajan tasalla tilanteesta. Nyt on tärkeää noudattaa THL:n suosituksia... Lue lisää »
25.2.2020

Antti Vallivuori junioripäälliköksi

Turkulainen luokan- ja liikunnanopettaja Antti Vallivuori (30) on valittu Pöytyän Urheilijoiden pesäpallojaoston päätoimiseksi junioripäälliköksi. Antilla on vahva palloilutausta varsinkin jalkapallon, mutta myös muiden... Lue lisää »

Suosittele meitä