Menu

Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on Tähtiseura


Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.


Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

        

Ajankohtaista

17.3.2019

Naiset kävivät aamulla Espoossa, miehet illalla Raumalla

Naiset olivat aamuvirkkuina Espoossa Espoon Pesis – PöU 1-1 (3-4, 3-0) Pöytyän naisten ykköspesisjoukkue suuntasi aikaisin lauantai-aamulla Espooseen, jossa se kohtasi harjoitusottelussa Ykköspesikseen täksi kaudeksi nousseen Espoon... Lue lisää »
13.3.2019

PoP-Pankki jatkaa pesäpallon tärkeänä pääyhteistyökumppanina!

Timo Kivikoski ja Paavo Kallio allekirjoittivat yhteistyösopimuksen. Kyrön Seudun Osuuspankki jatkaa PöU pesäpallon vahvana yhteistyökumppanina myös kaudella 2019. Paikallinen PoP Pankki on ollut jo usean vuoden ajan yksi PöU pesiksen... Lue lisää »
10.3.2019

Hippo Superjunnu kesäkuussa ala-asteikäisille!

Kesäkuussa Aurassa, Riihikoskella ja Kyrössä järjestettävään liikuntakerhoon ovat tervetulleita kaikki 7-13 vuotiaat tytöt ja pojat. Tule mukaan liikkumaan ja pelaamaan hauskoja pelejä. Katso lisätiedot täältä Lue lisää »

Suosittele meitä