Menu

Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on Tähtiseura


Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.


Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

        

Ajankohtaista

18.7.2019

Pöytyän D-pojat ja -tytöt Oulun Suurleirillä

Pöytyän D-pojat ja -tytöt viettävät parhaillaan kiivasta leiriviikkoa Suurleirillä Oulussa. Pojilla on pelisarjassa oma joukkue, tytöt pelaavat  pelisarjaa yhteisjoukkueessa Jokioisten Koetus juniorien kanssa. Leiri on mennyt... Lue lisää »
14.6.2019

Useita Pöytyän pelaajia Itä-länteen

Kuva: Kimmo Karvinen @kimmongalleria Pöytyän naisten ykköspesisjoukkueessa pelaava oma kasvatti Elisa Pauna on valittu lännen B-tyttöjen joukkueeseen Seinäjoella pelattavaan Itä-länsi tapahtumaan. B-tytöissä Elisa edustaa Rauman... Lue lisää »
10.6.2019

Pesäpallolla on Pöytyällä todellinen fani!

Jaakko Mattila ja Paavo Kallio Pöytyäläinen Jaakko Mattila on todellinen pesäpallon ystavä. Lähes kaikki miesten ja naisten kotiottelut paikan päällä seuraava Jaska on vakiokatsoja myös useissa vieraspeleissä. 70-vuotispäivänsä... Lue lisää »

Suosittele meitä