Menu

Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on Tähtiseura


Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla

Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.


Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

        

Ajankohtaista

17.1.2019

Ykköspesiksen kotiottelut päivitetty - Päkän muistoturnaus 4.-5.5.

Miesten ja naisten ykköspesiksen otteluohjelmat on lyöty lukkoon ja runkosarjojen kotiottelut 2019 löytyvät nyt täältä. Miehet pelaavat yhden kotiottelun Raumalla (ke 12.6. PöU - Ulvila). Toukokuun alussa pelataan perinteinen Päkän... Lue lisää »
13.1.2019

Sarjaohjelmat julki ja hallipelit käyntiin

Ykköspesiksen sarjaohjelmat on julkaistu, ja ne löytyvät kokonaisuudessaan liiton sivuilta. Pöytyän miehet aloittavat vieraissa Vähäkyrössä lauantaina 11.5. ja naiset samana päivänä Kankaanpäässä. Miesten kotiavaus on lauantaina... Lue lisää »
12.1.2019

Talvikauden harkkapelit käyntiin Raumalla

Pöytyän miehet aloittavat talven hajoituspeliurakan lauantaina 12.1. noin kello 20.00 Rauman talviharjoitteluhallissa. Vastassa on yhteistyöseura KaMan Superpesis-joukkue, otteluun on vapaa pääsy ja se näkyy myös PöU pesiksen... Lue lisää »

Suosittele meitä