PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on Tähtiseura

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla


Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.


Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

Ajankohtaista

 • 03.05.2021 - Olli-Pekka Pauna
  Päkän muistoturnaus helatorstaina 13.5.

  Päivi Hongiston eli tuttavallisemmin Päkän kunniaksi Kumilan Kymppi-Katto Areenalla pelataan tänä keväänä sekä naisten että miesten Päkän muistoturnaukset.

  Koronan aiheuttamien rajoitusten vuoksi turnauspäiviä ja ohjelmia on jouduttu muokaamaan, mutta viimeisimmän tiedon mukaan naiset pelaavat Helatorstaina 13.5. ja miehet sunnuntaina 23.5.

  Naisten turnaukseen osallituvat B-tyttöjen Superpesisjoukkueet Laitilan Jyske ja Hämeenkyrön Räpsä sekä Lapuan Virkiän ja Pöytyän ykköspesisjoukkueet.

  Turnaukset pelataan ilman yleisöä, mutta ottelut striimataan kenttäkuulutuksella Pöytyän Urheilijoiden Facebook Liveen. 

  Helatorstain pääotteluna kello 16.00 pelattava Pöytyä - Lapua nähdään loimaalaisen www.emesys.fi toimesta vapaasti suorana monikameralähetyksenä Auranmaan Viikkolehden sivuilla www.avl.fi  !

  Lue lisää
 • 24.04.2021 - Olli-Pekka Pauna
  Essi ja Minttu aloittivat seuratyöntekijöinä 1.4.2021

  Essi Ilmanen ja Minttu Reunanen aloittivat 1.4.201 PöU pesiksen osa-aikaisina seuratyöntekijöinä. Naisten ykköspesisjoukkueessa pelaavien nuorten naisten työnkuvaan kuuluu lasten ja nuorten ohjaus sekä seuran valmennustoiminnan kehittäminen.

  Työ sopii mainosti molempien tulevaisuuden ammatinvalintaa ja antaa pesikselle tärkeitä resursseja todella tärkeään lasten ja nuorten toimintaan. 

  Lue lisää
 • 18.03.2021 - Olli-Pekka Pauna
  Kausikortit tulivat painosta!

  Ensi kesän kausarit ovat saapuneet. Ennakkohintaisen kauskortin tilaaja: sovi oman korttisi nouto O-P:n kanssa (olli-pekka.pauna@edimaster.fi, 040 5013648).
  Kausikortteja on vielä myös saatavana, hinta on 100€ (eläkeläiset/opiskelijat 80€). Kortteja voit tiedustella O-P:lta

  Kausikortilla näet kaikki Pöytyän edustusjoukkueiden runkosarjan kotiottelut (tämän hetken sarjaohjelmien mukaan naisten ykköpesis 12, miesten Suomensarja 9).

  Kotiottelut löytyvät täältä.

  Lue lisää
 • 16.03.2021 - Olli-Pekka Pauna
  Kesätöitä tarjolla pesäpallon parissa

  Kuva: Timo Kesti
  Kesä ja pelikausi lähestyvät kovaa vauhtia. Tulevana kesänä on Pöytyän Urheilijoiden pesäpallojaostolla tarjolla kesätyöpaikkoja pesäpallon parissa 15-17 vuotiaille nuorille.


  Haemme kahta nuorta Naisten Ykköspesiksen ja miesten Suomensarjan kotiotteluiden apulaisiksi. Toimenkuvaan kuuluu mm.

  - Kioskimyyntiä
  - Siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitoa
  - Ottelutapahtumaan sisältyviä tehtäviä (esim. lipunmyynti)

  Työaika on sidottu ottelupäiviin ja on 3-4 tuntia kerrallaan. 


  Lisäksi tarjolla on somettajan töitä naisten Ykköspesis-joukkueen ja miesten Suomensarjan kotiotteluissa. Tehtävänä on aktiivisten päivitysten tekeminen seuran sosiaalisen median kanaviin (Instagram, Facebook,....) ottelutapahtumista. Muusta sovitaan tarpeen mukaan erikseen.


  Kesäduunipaikat mahdollistaa  OP Auranmaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja, käy katsomassa ohjeet ao. sivuilta ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Paavolle: kallio.paavo@gmail.com  mahdollisimman pian. Paavolta saat myös lisätietoja 040 577 5796

  Lue lisää
 • 11.03.2021 - Olli-Pekka Pauna
  Pesäpalloliitto siirtyy Suomisportiin - rekisteröintiohjeet

  Arvoisa jäsen/alaikäisen huoltaja


  Suomen Pesäpalloliitto on ottanut käyttöön Suomisport Liittopalvelun lisenssien, passien ja tuomarikorttien myymiseen sekä tapahtumien ja koulutusten ilmoittautumisen ja maksamisen alustaksi.
  Tulevalla kaudella 2021-2022 pesäpallon lisenssit ja passit ostetaan Suomisportin kautta. Myös tapahtumiin ja koulutuksiin ilmoittaudutaan Suomisportissa.
  Kaikkien Suomisportin käyttäjien tulee rekisteröityä Suomisportiin (eli kaikki henkilöt, jotka tekevät maksuja ja henkilöt, joille jotain ostetaan Suomisportissa). Rekisteröitymällä henkilö saa oman henkilökohtaisen sporttitilin ja Sportti-ID:n. Näin seuran jäsenet ja alaikäisten jäsenien huoltajat pääsevät itse hallinnoimaan omia sekä huollettavan henkilötietoja ja pitämään tiedot ajan tasalla.
  Yli 18-vuotiaat voivat rekisteröityä Suomisportiin yksin. Alaikäisten kohdalla huoltaja rekisteröityy ensin ja liittää sen jälkeen huollettavan profiilinsa alle. Molemmille tulee oma henkilökohtainen Sportti-ID. Huollettava tulee liittää huoltajan profiiliin, koska alaikäinen ei voi ostaa vakuutusta Suomisport-järjestelmässä. Tilin luomisen tai lapsen profiilin linkittämisen ongelmatilanteissa ole yhteydessä suomisport@asiakaspalvelu.fi.
  Tilin voi luoda osoitteessa www.suomisport.fi kohdasta Kirjaudu.
  Tästä voit katsoa ohjevideon sporttitilin luomiseen:

  Lue lisää

Suosittele meitä

Facebook Twitter 300Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi