PESÄPALLO

PESÄPALLO

PESÄPALLO

Pöytyän Urheilijat - Pesäpallo

Pöytyän Urheilijat on Tähtiseura

Pöytyällä pelataan pesäpalloa Kymppi-Katto Areenalla


Pesäpalloa pelataan Kaulanperän hiekkanurmikentällä, joka sijaitsee Kumilan kyläyhteisössä, valtatie 9 varrella n. 5 km Kyröstä Loimaalle päin. Kentän osoite on Urheilukentäntie 3, Kumila / Pöytyä. Kaudesta 2014 alkaen kenttä on nimetty päätukija Kymppi-Katto Oy:n mukaan Kymppi-Katto Areenaksi.
Areenalla on 2015 käyttöön otettu sähköinen tulostaulu, jonka mahdollistivat Markku Kaurilan, Lions Club Pöytyän ja Lions Club Karinainen/Kyrön tekemät lahjoitukset.


Superpesiskarsintaa 27.8.2017 Pöytyä-Oulun Lippo Pesis - paikalla 980 katsojaa! Kuva: Sami Ruotsalainen

Ajankohtaista

 • 25.02.2021
  Kesän sarjaohjelmat valmistuvat - valtakunnalliset sarjat valmiina

  Ensi kesänä on korona-tilanteen salliessa tarkoitus palata normaaleihin sarja- ja leiriohjelmiin. Naisten ykköspesiksen, miesten Suomensarjan sekä B- ja C-ikäisten SM-sarjojen ohjelmat on nyt julkaistu. Pöytyän joukkueiden kotiottelut päivitetty Kotiottelut 2021 -sivulle. C-poikien SM-sarjan otteluita pelataan myös yhteistyöseurojen (Pesäsudet, Humppilan Veikot) kotikentillä, tiedot päivitetään kun ottelupaikat on saatu sovittua. Kotiottelu 2021-sivulle päivitetään myös mahdolliset muutokset ja uudet ottelut sitä mukaa kun otteluohjelmat valmistuvat.

  Lue lisää
 • 22.01.2021 - Olli-Pekka Pauna
  Lisää huippuosaamista Pöytyälle - Antti Väistö mukaan valmennustiimiin

  Pöytyällä jatketaan kaasu pohjassa kohti pesiskesää 2021 ja satsataan erityisesti valmennukseen ja pelin osaamiseen. 

  Joensuun Mailan miesten Superpesis-joukkueessa pitkään tominut Antti Väistö on mukana PöU pesiksen kauden 2021 taustajoukoissa. Antti oli voittamssa Suomenmestaruutta 2019 JoMa:n kakkospelinjohtajana ja tuo tuoretta huippuosaamista Pöytyän edustusjoukkueiden käyttöön koulutusten muodossa.

  Koulutukset alkavat helmikuussa kaaripelin perehdytyksellä . Mukana kevään mittaan on myös valittuja ulko- ja sisäpelin osa-alueita, joista Antilla on vahva osaaminen ja kokemus aivan valtakunnan huipulta.

  Lue lisää
 • 19.01.2021 - Olli-Pekka Pauna
  Anssi Lammilan taitolyöntikoulu PoP-Areenalla!

  Loimaan Palloilijoiden kasvatti, Kouvolan Pallonlyöjissä tällä hetkellä pelaava huipputason Superpesispelaaja Anssi Lammila pitää vaihtolyöntikoulutuksen Kumilan PoP-Areenalla. Koulutus on lauantaina 30.1. ja se on tarkoitettu C-ikäisille ja vanhemmille.  Ryhmissä on tilaa rajoitetusti (max. 15), joten varaa paikkasi pikaisesti Paavolta (kallio.paavo@gmail.com, 040-577 5796).


  Aikataulu:

  10:00-11:30 C-tytöt

  11:30-13:00 C-pojat

  13:30-15:00 B-tytöt ja aikuiset

  15:00-16:30 B-pojat ja aikuiset


  Alussa teoriaosuus jonka jälkeen lajiharjoittelu pienryhmissä koronarajoitukset ja -ohjeet huomioiden.

  Rajoitusten mahdollinen muutuminen saatta vaikuttaa koulutuksen järjestämiseen. Omat maskit mukaan!


  Hinta 20 €/ hlö  Lue lisää
 • 17.12.2020
  PöU pesis jatkaa tähtiseurana!

  Pöytyän Urheilijoiden pesäpallojaosto jatkaa Olympiakomitean lasten ja nuorten tähtiseurana ainoana Varsinais-Suomalaisena pesäpalloseurana.

  "Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti.

  Olympiakomitea ja lajiliitto myöntävät tähtimerkin tunnuksena urheiluseuralle, jonka toiminta täyttää määritellyt laatutekijät seuran valitsemalla osa-alueella."


  PöU pesiksen Tähtiseura-auditointi suoritettiin 16.12. PPL:n Mika Mikolan ja Tommi Lindroosin toimesta.


  Lue lisää
 • 10.12.2020 - Olli-Pekka Pauna
  Kausikortit ennakkohintaan pukinkontiin!

  Ensi kauden kausikortit ovat nyt tarjouksessa!


  Tulevalle kaudelle voit  nyt  hankkia kausarin kaikkiin naisten ykköspesiksen ja miesten Suomensarjan runkosarjan otteluihin (yhteensä 22-23 ottelua). Pelien  lukumäärä riippuu Suomensarjan lohkojaosta! 
  Kausikorttiin voi ostaa oman nimetyn/numeroidun istumapaikan "pääkatsomon" kuppi-istuimista.

  Kausikortin hinta 31.12.2020 saakka: 80 €, nimetty/numeroitu paikka + 30€


  1.1.2021 alkaen nämä hinnat ovat voimassa vain eläkeläisille ja opiskelijoille. 1.1.2021 alkaen kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin oikeuttavan kausikortin hinta on 100 €.

  Entiseen tapaan alle 16-vuotiaat pääsevät kotiotteluihin veloituksetta.

  Tilaukset O-P:ltä: olli-pekka.pauna@edimaster.fi , 040 5013 648


  Kausikortit toimitetaan niiden tultua painosta, kysy lahjakorttia joulupukin konttiin OP:lta!

  Lue lisää

Suosittele meitä

Facebook Twitter 300Jaa

PÖYTYÄN URHEILIJAT - PESÄPALLO - FACEBOOK

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Kunnariklubi

Kupperiklubi

Koukkunäppiklubi