Kirjoita tekPöytyän Urheilijat Hiihdon rekisteri- ja tietosuojaseloste


PöU - Hiihto noudattaa toiminnassaan EU:n tietosuojadirektiiviä (GDPR). Hiihtojaosto ylläpitää jäsenrekisteriä, yhteystietolistaa ja valmennusryhmien/ hiihtokoulujen jäsenten rekisteriä. Näiden rekistereiden sisältöä pääsee käsittelemään vain hiihtojaoston johtokunta ja tarvittaessa heidän valtuuttamansa henkilö (esimerkiksi ryhmän valmentaja tai ohjaaja, mikäli on tarvetta ottaa yhteyttä huoltajaan). Tietoja säilytetään luottamuksellisesti, eikä tietoja jaeta tai käytetä muuhun kuin hiihtojaoston toimintaan ja siitä tiedottamiseen.Kuvauslupa kysytään jokaiselta harrastajalta ja heidän huoltajaltaan erikseen.

 

Hiihtojaosto käyttää Suomisport-palvelua, johon 15-vuotias ja vanhempi syöttää itse tietonsa. Hiihtokoululaisten puolesta jaosto laatii tunnukset ja syöttää lasten tiedot palveluun ostaessaan lasten Ski Passit. Jokainen rekisteröitynyt henkilö pystyy hallinnoimaan omia tietojaan salasanan avulla. Seuran pääkäyttäjillä on oikeus katsella ja muokata oman seuran jäsenten tietoja.

 

Henkilöiden tiedot poistetaan rekistereistä heidän pyynnöstään – niitä ei poisteta automaattisesti. Jos haluat poistaa tietosi rekistereistä, lähetä siitä sähköposti osoitteeseen hiihto@poytyanurheilijat.fi. Merkitse aiheeksi ”Henkilötietojen poisto”.

 

Osallistumalla Pöytän Urheilijat - Hiihdon järjestämään kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan kyseisen kilpailun lähtölistoissa sekä tuloksissa eikä nimeä voida jälkeenpäinkään tulosarkistosta poistaa.