"SUOMALAINEN URHEILU LOISTAA TÄHTISEURASSA!"

 

 

 

 

 

Pöytyän Urheilijat Hiihto on saanut olympiakomitean myöntämän tähtimerkin lapset ja nuoret osiosta ensimmäisten suomalaisten maastohiihtoseurojen joukossa vuonna 2017!

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​ Tähtiseura-ohjelmassa on mukana yli 40 lajiliittoa sekä liikunnan ja urheilun aluejärjestöt. 

Tähtimerkki on lupaus laadusta. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön.​ Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä (Olympiakomitea).

Tähtiseura-ohjelma on uusi seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat. Pöytyän Urheilijoiden hiihtojaosto on ylpeä sille myönnetystä vihreästä tähtimerkistä, joka ilmaisee seuratyön onnistumista lasten ja nuorten parissa.

Tähtiseurojen on täytettävä joukko laatutekijöitä, jotka jakautuvat neljään kokonaisuuteen. Näitä ovat:

  • Johtaminen ja hallinto (johtaminen,hallinto, viestintä ja markkinointi)
  • Urheilutoiminta (urheilijan ja liikkujan polku, valmennuksen linjaus)
  • Seuran ihmiset (voimavarat ja yhteisöllisyys)
  • Aineelliset resurssit (talous ja olosuhteet)

Voit lukea lisää Tähtiseuran laatutekijöistä täältä.

 

 

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa