TERVETULOA HIIHTOKOULUUN!

Tervetuloa kaikenikäiset lapset ja nuoret Pöytyän Urheilijoiden Hopeasompa-kouluun eli tutummin Hopikseen. Myös alle 6-vuotiaat hiihtäjänalut voivat osallistua yhdessä oman huoltajan kanssa. Isompienkin lasten vanhemmat ovat tervetulleita hiihtokouluun ja toimimaan vaikkapa harjoitusten apuvetäjinä. Aloitamme joka torstai klo 18.00 ryhmänjaolla ja nimenhuudolla. Hiihtokoulussa ulkoillaan, pelataan, leikitään ja tutustutaan hiihtoon ja sen eri harjoitusmuotoihin — leikin varjolla. Syyskaudella olemme alkuun Haukkavuoressa ja myöhemmin kelien huonontuessa siirrymme Kisariihen isoon saliin. Seuraa hiihtokoulun tiedotteita ja nettisivuja, sillä muutokset ohjelmassa ovat aina mahdollisia.

Hopeasompa-koulun osana toimii Pöytyän Skiteam -ryhmä, joka on tarkoitettu tavoitteellisesti kilpatasolla hiihtoa harrastaville lapsille ja nuorille. Skiteam-ryhmän kummina toimii Suomen A-maajoukkuehiihtäjä, Pöytyän Urheilijoiden kasvatti Johanna Matintalo.

Pöytyän Urheilijat / Hiihtojaosto kustantaa jokaiselle hiihtokoululaiselle Skipassin, joka sisältää vakuutuksen ja oikeuttaa osallistumaan kilpailuihin. Skipassi hankitaan kaikille hiihtokoululaisille. Vanhempien tulee rekisteröityä suomisport-palveluun ja lähettää lapsen sportti-ID-tiedot sähköpostitse hiihto@poytyanurheilijat.fi. Täältä löytyvät tarkat ohjeet.

Mukaan tarvitset:

  • kelin mukaiset LIIKUNTAVARUSTEET (kevyt verryttely- tai tuulipuku, sekä lenkkitossut, tarvittaessa pipo ja hanskat, kisariihessä sisäliikuntavarusteet). Haukkavuoressa liikumme ulkona lenkkipolulla ja Kisariihessä sisällä liikuntasalissa.
  • juomapullon (ja –vyön), juomaksi vettä tai mehua (ei limsoja tai energiajuomia!)
  • kävelysauvoja ja hiihtovarusteita voi vuokrata vaikka koko harjoituskaudeksi. Vuokraajien tulee olla paikalla hyvissä ajoin ennen harjoitusten alkua.

Muistathan olla hyvissä ajoin paikalla. Pysy ryhmässä ja noudata harjoituksissa valmentajiesi ohjeita sekä hiihtokoulun pelisääntöjä.

Hiihtojaosto toimii talkootyöllä. Varusteita, leirejä ja retkiä rahoitetaan talkootyöstä saaduilla varoilla. Olisi mukavaa, että vanhemmat osallistuisivat niihin - vain talkoiden avulla hiihtokoulu toimii myös jatkossa.

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan vielä erikseen harjoitusten yhteydessä.

Lisätietoja:

Jyrki               050-3424619 (hiihtokoulu, rehtori) 

Marika            040-7530376 (hiihtokoulu, kilpailuilmoittautuminen)           

Suvi                 044-9881427 (hiihtokoulu)      

Suosittele meitä

Facebook Twitter