Naisten leiriviikonloppu päättyi harkkapeliin Raumalla

Naiset viettivät leiriviikonloppua ja pelasivat pitkän päivän päätteeksi harjoituspelin Rauman talvharjoitteluhallissa. Vastustajaksi saatiin ykköspesiksen tulokas Espoon Pesis, joka esiintyikin todella pirteästi. Ottelu päättyi halliajan päättyessä ratkaisemattomaan tasapeliin 1-1 (2-0, 5-9).

Avausjaksolla pöytyäläiset olivat ottelussa selkeästi niskan päällä. Jakson molemmat juoksut löi vahvassa lyöntivireessä ollut Terhi Värri, tuojina Elisa Pauna ja Sanni Kyläpekka. Vahva ulkopeli piti vierailijat kurissa ja vain yhdessä kolmostilanteessa koko jaksolla.

Toinen jakso kulki varsin samoissa merkeissä kolme ensimmäistä vuoroparia. Espoon 0-1 johto suli kolmannessa vuorossa, kun ensin Essi Ilmanen kotiutti hienosti Pinja Rouhiaisen ja perään Sanni Kyläpekan lyönnillä Katri Koivunen pinkoi kotipesään. Painostus jatkui, ja ajotilanteessa Kaisa Pauna löi hienon läpilyönnin kolmosjatkeelta, tuloksena Essi Ilmasen ja Sanni Kyläpekan tuomina kaksi juoksua ja Pöytyä 4-1 johtoon. Kun Espoo kavensi tasoittavallaan, mentiin viimeiseen vuoropariin 4-2 numeroista.
Viimeisessä vuoroparissa alkoi pitkän päivän päätteeksi bensa olla lopussa ja pallot eivät enää tarttuneet räpylöihin. Espoo nousikin jaksovoittoon tekemällä lopulta peräti 7 juoksua.

Kolmostilanteet menivät Pöytyälle 16-14.